2010-05-Marlies is 50 geworden


GROTE geheimhouding

Geruime tijd geleden ontvingen wij de uitnodiging voor Marlies haar vijfstigste verjaardag van haar jongens. Uiteraard zouden we van de partij zijn! De nieuwsgierigheid groeide bij Marlies, maar ook bij alle genodigden. Goed geheim gehouden hoor Co, Jim en Rick (CoJiRi)!

Totdat het lopende buffet (lees: het trainingskampje voor de Nijmeegse Vierdaagse) op 9 mei tijdens hun dertig kilometer training de eerste twee aanwijzingen mee kreeg. Tijdens de lunch werd verrassing 1 onthuld: een banaan (foto’s volgen). Zal ik naar de Apenheul gaan, was Marlies haar reactie. Na uiteindelijk 31,2 km te hebben gelopen, kwam eerst de grote bingoprijs en vervolgens de onthulling van verrassing 2: twee gifkikkertjes. Marlies kreeg vermoedens, maar sprak ze niet uit ………….

Helaas heb ik Marlies haar uitdrukking bij thuiskomst gemist. Wat moet ze versteld hebben gestaan! De voortuin en de hele beneden verdieping was in hawaï-sfeer. Jammer genoeg waren de mannen vergeten de menukaart om te draaien waardoor verrassing 3 te vroeg werd onthuld: een drieweekse reis naar Costa Ria. Maar de menukaart zelf was ook niet mis, een zeer uigebreid Costa Ricaans-buffet. Tot in de puntjes en de koffie aan toe verzorgd. Wat een werk hebben CoJiRi gehad.

Hoe bijzonder moet het ook geweest zijn, dat Fred zelfs je moeder mee heeft gekregen. En wat ben je verwend met originele en mooie cadeau’s. Een feest dat je echt hebt verdiend, Marlies! Dat je zelf ook hebt genoten, bleek de volgende ochtend tijdens je verjaardagsontbijt wel, smile.

Co, Jim en Rick, chapeau!

[svgallery name=”2010-05-marlies50″]’>