2010-10-nacht van de nacht


Zaterdag 30 oktober 2010 namen er drie steden deel aan de Nacht van de nacht; hetgeen betekende: geen verlichting aan. Kootwijk was een van deze plaatsen; alwaar wij onze work shop volgden. Bij aankomst in Kootwijk om 20.00 uur was het er inderdaad pikdonker. We werden ontvangen in het gebouw van Radio Kootwijk, een schitterend art-deco radiostation. Na de koffie met speculaas volgde een korte uitleg. Vervolgens moesten we buiten zelf fotograferen. Dat valt nog niet mee in het donker en als je dan al piepelend met een aansteker de knopjes zoekt en plotseling wordt geïnterviewd door TV-Gelderland, omdat het er zo lekker knullig uitziet, is dat wel even schakelen. En verder won GJ de fotowedstrijd:
‘Beste deelnemer, 
De jury heeft uit de inzendingen voor de fotowedstrijd Sterren van de Nacht een keuze gemaakt.  De foto Radio Kootwijk van Gerrit-Jan Nieuwenhuis is als winnaar uit de bus gekomen. De jury was unaniem bij haar keuze. “Bijzonder fraai en strak, compositie is goed, duidelijke link met de opdracht”, aldus het jurycommentaar.
Via deze weg willen wij u hartelijk bedanken voor uw deelname aan onze fotowedstrijd. Wij hopen dat u blijft fotograferen en dat u ook in de toekomst aan onze activiteiten blijft meedoen.
Om op de hoogte te blijven van ons werk en van actualiteiten over natuur en milieu in Gelderland kunt u zich abonneren op onze nieuwsbrief. U meldt zich hiervoor eenvoudig aan via onze website
http://www.geldersemilieufederatie.nl/. Daar vindt u ook meer informatie over de Sterren van de Nacht.
Met vriendelijke groet, namens de GMF, Christine Wevers, Organisatie en communicatie’

En zie ook Gelderse Milieu Federatie Nieuwsbericht

[svgallery name=”2010-10-radiokootwijk”] ‘>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *