Happy days are here again


Nagekomen bericht van Iny:

Mijn verhaal lag al bij de ‘drukpers’ GJ, maar ik zit hier nu op een chill-terras met heerlijke jaren ; ’60-muziek te ontbijten en lees alle lieve reacties op mijn minder leuke avontuur. Wauw, wat voel ik me rijk (kippenvel) met zoveel lieve mensen om me heen. Lieverds, hartelijk dank. Sis, ook dank voor de uitgebreide Vietnam-info. Ga nu afsluiten en kijken of de boot naar Luang Prabang gaat.

Kortom: Het gaat weer prima met Ien, ze heeft het openbaar vervoer al behoorlijk onder controle, zit nu in Luang Prabang en gaat morgen met behulp van Laos Air (of hoe hun versie van Banana Airlines dan ook mag heten) richting Hanoi.

De laatste update kun je hier lezen.’>


4 reacties op “Happy days are here again”

  1. Lieverd,

    Ik heb vandaag veel aan je gedacht. Zou je op de boot zitten of niet? Gelukkig lees ik dat je bent aangekomen in Luang Prabang en dat betekent dat je op tijd bent voor je vlucht morgen naar Hanoi. Dat moet een lekker gevoel zijn. Het zal vast en zeker ook wel weer even lekker zijn om in een vliegtuig te stappen ipv 7 uur op een houten bankje te moeten doorbrengen. Succes morgen in Hanoi, het komt vast en zeker goed. Toevallig was er gisteren een reisprogramma op Travelchannel waarbij ze begonnen in Hanoi. Ik kan me gewoon niet voorstellen dat het oppassen geblazen is want het zag er zo vredelievend uit…!! Wellicht tot morgen op Skype vanuit Vietnam.
    Kus van sis

  2. Hoi Iny,

    Zo zie je maar weer dat alles toch weer goed komt!
    Wat zal je gesmuld hebben van die burger met friet.

    Gewoon doorgaan met genieten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *