Laatste dagen in Laos


De trouwe volgers van Iny’s reis hebben met smart op nieuwe berichten moeten wachten maar worden dan nu beloond met, jawel, een dubbele aflevering van 24 en 25 januari!

Haperende boten, Ien die zich een monnik waant en aan het bedelen slaat voor eten en de eerste enerverende dag in Hanoi met het bekende hotel-taxi-brommer dansje, je leest het allemaal hier.’>


3 reacties op “Laatste dagen in Laos”

  1. Hoiii Wijffie, Nou we zijn trots op je hoor…mijn god wat maak je een hoop mee. Ik had heel wat in te halen met lezen, en gister kon ik geen berichtje plaatsen. Maar wat vind ik het leuk om het allemaal te lezen en soms heb ik ook wel met je te doen zo only the lonly. Ben benieuwd hoe je Vietnam gaat vinden…druk he?
    Londen was heel erg leuk, we hebben ons heerlijk vermaakt.
    Nou kijk uit en doe voorzichtig maar vooral genieten.

    Doeiiii

  2. Heeeeej In,

    Gelukkig allemaal weer goed gekomen met het zoeken naar een hotelletje! Super! Hopelijk geniet je daar lekker en denk niet teveel aan zakkenrollers en zo, stop het lekker weg en dan komt het allemaal goed.

    Óp naar het volgende verslag.

    XXX Agnes.

  3. Hi lieve dame! Wat een reis, wat een indrukken, wat bijzonder allemaal en wat gaat de tijd snel!! Je bent al bijna een maand aan het hoppen. Ien, blijf genieten van alles wat op je pad komt, laat het op je afkomen en volg je intuïtie, dan komt het wel goed. Geniet en een dikke knuffel van ons allemaal, JuMaMiMa 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *