Van Han-Oi naar Hoi-An


Ien heeft het afdingen en de extra’s inmiddels goed onder controle en had de laatste dag in Hanoi een luxe kamer geritseld zodat ze de reis naar Hoi-An goed uitgerust kon beginnen.

Maar niet voordat ze nog even uit haar toeristische dakje ging met een bezoek aan de Vietnamese versie van Madame Tussauds met gek genoeg maar 1 bekendheid, gevolgd door een erg gezellige bibliotheek.

Na dit alles werd het tijd voor de treinreis, Ien liet even haar garde zakken en had gelijk een commercieel Swiebertje aan haar kont hangen die haar rugzak desnoods naar Amsterdam wilde dragen voor de juiste prijs.

Lees het vervolg hier.’>


3 reacties op “Van Han-Oi naar Hoi-An”

  1. Ik begin me bijna te schamen dat ik vaak de eerste ben met een reactie. Ik volg je helemaal niet hoor 🙂 Ik vind je verhalen en foto’s zo ontzettend leuk en ik leef zo met je mee dat ik dus regelmatig kijk of er al een nieuw verhaal is en bovendien zorgt Loeki er altijd goed voor dat we via FB op de hoogte worden gehouden, dank Loeki! Leuk die rat!! Zo een griezel heeft in Bangkok mijn teen er bijna een keer afgebeten…!! Enne…wat ziet dat eten bij KOTO er heerlijk uit zeg. Wat zijn inmiddels je eigen ervaringen in Vietnam, heb je de juiste verhalen van de backpackers in Laos gekregen of is het toch echt allemaal wat overdreven? Dat die kerel je met je rugzak je heeft besodemieterd was even een Iny foutje want remember “ze willen altijd wat van je”, er is niets dat ze voor niets doen. Trust uit het steeds kouden wordende Nederland! Wij lopen hier met handschoenen, warme boots, sjawl etc.etc.

  2. En ik de tweede ;-))
    Maar aan de dikke jassen te zien is het helemaal niet zulk lekker weer, heiig en bewolkt, klopt dat?! Jammer, maar het doet niets af aan je leuke avonturen en ervaringen. Leuk om allemaal te lezen hoor. En die rat … brrrr. Zolang hij maar buiten blijft hihihi.
    Dat eten, het water loopt me in de mond. Mmmmmmmm.
    Jammer dat je je zijden doek kwijt bent geraakt, je kunt hem vast daar in de buurt nog wel een keertje laten maken, niet dan?!
    Ja, dat hulpzame van die mensen lijkt leuk maar ondertussen.

    Ja, wat Odet schrijft, van de week kunnen we de ijzers weer onderbinden en schaatsen, zooooo koud! Maar altijd beter als die regen …

    Nou, geniet lekker verder en tot de volgende blog he …

    XXX Agnes.

  3. He hallo Iny,

    Leuk om al je avonturen te lezen, echt stoer hoor in je eentje.
    Joh en dat je wordt besodemiterd moet je voor lief nemen, een schrale troost is dat iedereen er in trapt en niet alleen jij.
    En over een kleine 2 weken komt Odet je vergezellen, dus dan heb je iemand om naar voren te duwen als het je te heet onder je voeten wordt(geintje)
    Nog veel plezier en tot horens.
    Groeten van ons 3en

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *