Als je haar maar goed zit.


Vandaag nog even een nabrander van het verhaal van gisteren waarin Ien een kleur krijgt bij de kapper, veel werkt en regelt en onverwacht meer ruimte in haar agenda kreeg (voor Ien een ware nachtmerrie ;)).

Ga maar achterover in de stoel liggen en lees hier.’>


3 reacties op “Als je haar maar goed zit.”

  1. Mooi kleurtje! En Aveda kan er niet tegenop … vast ook niet tegen de prijs 😉
    Ga lekker genieten van je relax dagje en succes verder!

    Liefs, Agnes

  2. Hoiii,
    Gister heb je Mike al gesproken en de fietstocht was heel herkenbaar. Nou inderdaad heb net je verhaal gelezen en de foto’s gezien…echt zo leuk om het weer terug te zien.
    Lekker hoor 38 graden wij hebben vandaag een electrice deken gekocht brrr ik haat die kou. En er is ook 15 cm sneeuw gevallen, dus heel Nederland is weer van slag.
    Je haar zit weer goed dus je kan er weer tegen aan….
    xxx van ons

  3. Heerlijk zo een dagje relaxen. Dat heb je wel verdiend na zulke intensieve weken. Het is per slot van rekening toch een beetje vakantie. Ik kan je kleur niet helemaal inschatten maar zo op het oog is het een mooie kleur. Heb je de kapper geen foto laten maken toen je op de stoel zat? Ik verlang zoooooo naar die 38 graden. Jo schreef het al maar het is hier echt bar en boos. Het is abnormaal zo koud. Ik hoorde vandaag op de radio dat we vannacht temperaturen krijgen van -18. Daar word je toch niet blij van! Als ik in Bangkok land dan ren ik als een idioot naar buiten om die warme deken om me heen te krijgen. Kan niet wachten en hoop dat de aankomende week heel snel gaat. Kus en liefs van mij (en van Ons natuurlijk)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *