Relaxen op z’n Hoi Iens


Vandaag had Ien (zoals ze zichzelf beloofd had) een relax dagje, bediende zichzelf van hippe termen en liet in de oude stad zich een zak LKK’s (luxe kokoskoekjes) aansmeren. Kortom, 100% toeriste ๐Ÿ™‚

Lees en geniet hier van de mooie foto’s.’>


4 reacties op “Relaxen op z’n Hoi Iens”

  1. Ha ha, het wordt hier bijna een wedstrijd wie als eerste een bericht op je blog plaatst en vandaag ben ik dat weer ๐Ÿ™‚ Je hebt dus een heerlijk relax dagje gehad en hebt lekker vooruit kunnen werken. Ja, flashpacken is toch een stuk aantrekkelijker he! Wij houden daar ook meer van. Hoewel het hier in NL erg koud is, vandaag was het werkelijk een prachtige dag!. Ik heb zo genoten van de prachtige landschappen, het was echt een top dag. Toch ben ik heel blij dat ik straks de warmte op mijn lichaam voel branden, dat is toch meer mijn ding ๐Ÿ™‚ Morgen reageer ik nog op je verrassende e-mail, leuk leuk!
    Kus van mij

  2. shit verloren…. nee hoor maakt me niks uit. snik, snik.
    Het water loopt me steeds in de mond als ik die fotoos van dat lekkere eten zie.
    Goed wij gaan vanavond aan de stamppot met worst, zoals je weet is het hier erg koud maar wel heel mooi!! Je blijft daar maar genieten, het is maar goed dat je alles bijhoudt anders zou je misschien een hoop vergeten.
    Ga lekker door met genieten!

    Jona en Ron

  3. Het ziet er zeker gezellig uit wat je al schrijft. En dat eten, heerlijk inderdaad!
    Al die verlichtte dingen, wij zijn hier twee jaar geleden naar China Festival of Lights geweest, stonden ze ook allemaal. Gaaf om ze nu in hun echte omgeving te zien via jou foto’s!

    Leuk leuk leuk ….

    XXX

  4. He hallo wereld reiziger,

    Telt het ook als je als laatste een reactie plaatst?, daar zijn wij dan weer goed in!
    Het ziet er allemaal prachtig uit op de foto’s, en dan die zon en de daarbij horende temperaturen geweldig, wij gaan volgende week op wintersport dus van de kou naar de kou, nou maar hopen op veel zon.

    Groeten van ons3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *