Nha Trang aan Zee


Ien heeft inmiddels Hoi An achter zich gelaten maar niet zonder in het hotel nog even snel een bijzonder souvenir te kopen 😉

De vlucht naar Nha Trang verliep prima maar deze stad heeft duidelijk met een zakkenrollers imago te kampen en dit werd in Iens nieuwe hotel nog eens bevestigd. Jammer, want de stranden zijn erg mooi en het weer (strak blauwe lucht) werkt prima mee 🙂 Voor de volgende dagen staat Whale Island op het schema waar Ien zich een aantal dagen gaat vermaken.

Lees het verslag van onze reizende reporter hier.’>


4 reacties op “Nha Trang aan Zee”

  1. Veel plezier on Whale Island en geniet nog even van je rust want over een aantal dagen is dat even voorbij :-)Prima trouwens om het Diamond House te boeken voor 19.2. Mag ik dan wel een douche bij je nemen en een paar uur slapen voor ik weer terug moet naar NL.
    Kusxxx

  2. Je zit nu weer in het luxe deel,ook wel weer even lekker he en vooral de temperatuur, en het heerlijke eten. hoe blijven ze daar zo slank al het geheim ervan ontdekt.
    Grace vindt de sneeuw geweldig liep de hele tijd met haar snuit in de sneeuw en wilde alleen maar rennen. Veel plezier morgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *