Gemengde gevoelens


De afgelopen dagen waren behoorlijk turbulent voor Ien. Er stond een behoorlijke reis op de planning (Chiang Mai – Bangkok – Amsterdam – Madrid – Quito) met 12 uur tijdsverschil en bleek dat Bangkok Airport misschien wel 1 van de grootste maar zeker niet de beste luchthaven is en China Airlines genoeg kansen heeft om de service te verbeteren….

Lees (veel) meer hier.’>


7 reacties op “Gemengde gevoelens”

  1. Heey Iny
    Sorry dat ik je uit je bedje belde maar zat nog met verkeerde uren in mijn hoofd
    Heb even je verhalen bij gelezen maar wat maak je toch een hoop mee in zo,n weekje
    Wat zal dat even lekker geweest zijn GJ en Grace weer te zien en wat zal hij een lekkere hapjes voor je gehaald hebben ,maar des te moeilijker is het afscheid natuurlijk ook weer
    Nu op naar het volgende avontuur wat alweer snel kwam wat zal je in piepzak gezeten hebben in de taxi lijkt me ook vreselijk eng hopelijk was dit wel meteen je laatste enge ervaring in ecuador en voorloopt de rest van de reis lekker relax
    Nou spreken mekaar gauw
    groetjes marlies en co

  2. Hoi Iny,

    Regelmatig gelezen in je logboek van Azië. Mooie verhalen over mooie landen en (meestal) aardige mensen. Na het gastvrije Azië, zal Zuid-Amerka een flinke cultuurshock voor je zijn. Zeker met een flinke jetlag zal het niet makkelijk zijn weer te wennen aan een ander land. Het valt je ongetwijfeld op dat de indigenas van de Andes nogal verlegen/gereserveerd zijn. Dat zal even wennen zijn. In andere delen van Ecuador waar je langskomt zijn de mensen opener (vooral de Silva/jungle en op een schip bij de Galapagos).

    Groetjes, Steven

  3. Welkom in Ecuador! Laat je niet bang maken. Wel gewoon de dure taxi nemen: Die hebben de concessie van het vliegveld of een winkelcentrum en zijn daardoor veiliger dan anderen.

    Voor vragen 073018381 of 093742843.

    Veel plezier,

    Arnold

  4. He hallo,

    Jij zal wel gammel zijn door het door de tijd reizen, maar ja dan heb je wel wat natuurlijk.
    En je bent weer even in Nederland geweest.
    Veel plezier in Ecuador, en kijk uit voor vage taxis.
    Tot horens
    Groeten van ons3

  5. Hi lief sisje,

    Ben zo benieuwd hoe het is in de Amazone?? Ik hoop zo dat je beeld over Ecuador een positieve wending krijgt na je ervaring bij Sani Lodge. We hopen snel iets van je te horen, al betwijfel ik of je in de Amazone WIFI hebt.

    Kus van mij xxx

  6. Hoi Iny,

    Ik lees nog steeds met veel plezier je reisverslag. Jammer dat het even niet zo lekker gaat, maar je zit vast weer in je wereldreis ritme. Ben benieuwd wat je nu mee gaat maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *