Crocodile Koning


Onze onverschrokken ontdekkingsreizigster is de afgelopen dagen door de jungle heen gereisd en heeft kunnen genieten van de prachtige omgeving en de vele dieren.

Gelukkig heeft ze zich kunnen inhouden en is er niets gerecycled als handtas of setje modieuze laarzen 😉

Foto’s en filmpje en het uitgebreide verslag vind je hier.’>


5 reacties op “Crocodile Koning”

  1. Hoi Iny,

    Begin je nu een beetje thuis te voelen in Equador? Uit je verhaal leid ik af dat de ergste cultuurshock verwerkt is. De overgang van Azië naar Latijns-Amerika is echt heftig.
    Zijn er inmiddels wat meer mensen in de lodge? Lijkt me wel vreemd om de enige gast te zijn. Een beetje gezelligheid erbij zou wel fijn zijn.

    Die malariapillen zijn irritant (jouw tekst van 8 maart); was vergeten wat een invloed dat heeft op je lijf. Dat vergeet je en en dan blijft alleen nog die woeste jungle in je geheugen gegrift.

    Als je uitgekeken bent in de jungle, vergeet dan niet in Ecuador nog een vulkaan te beklimmen. Bij de Chimborazo kan je tot bijna 4800 m hoogte met de auto rijden; scheelt een hoop geklim. Vulkaan is vanuit de stad Riobamba te bereiken. Voor de erkende nationale parken moet je wel nog een toegangsprijs betalen.
    Ook een idee om een paar nachtjes in Banos uit te rusten (er is daar een fijn klimaat, vrij veel toeristen). Een vrouw alleen krijgt daar wel veel huwelijksaanzoeken (weet ik van Pauline/mijn vrouw die daar een poosje is geweest).

    Veel plezier Iny.

    Groetjes, Steven

  2. hoi Iny
    Zo te zien gaat het weer wat beter met je gaaf zeg die amezone lijkt wel een beetje costa rica toen hebben we ook zo,n tocht gemaakt en kwamen we ook midden in de jungle bij een lodge alleen jammer dat er niet meer mensen zijn
    Hoop dat je weer een beetje op geknapt bent zodat je lekker kan genieten van al het moois om je heen
    Vind het wel stoer van je dat je doorgezet hebt maar het zijn dan ook totaal verschillende culturen en dat is wel even wennen
    Nou ga nou maar genieten van al die mooie natuur en we zullen de komende tijd wel nog meer foto,s voorbij zien komen
    gr marlies

  3. Hoi Iny,

    Ik schrik even van dat ziek zijn: Raadpleeg in ieder geval een arts als je weer in de bewoonde wereld bent.
    Veel plezier verder en tot gauw.

    Arnold

  4. Hi liefje,

    Ik heb je bericht gehad. We zijn veilig aangekomen in Italie en onze eerste dag skien hebben we erop zitten. Het was werkelijk prachtig. Pistes goed te doen en alleen maar zon. Ik hoop dat jij inmiddels ook iets meer kan genieten van je vakantie. Waar ben je nu?

    Kus van ons xxx

  5. Hoi Iny,

    Hoop dat je je weer wat beter voelt, zo ver weg en dan niet lekker zijn is natuurlijk waardeloos! Gelukkig wordt er goed voor je gezorgd!
    En we denken allemaal aan je hoor…. zijn wel ver weg maar soms heel
    dichtbij. Nou probeer weer te genieten maar denk goed aan jezelf!

    Ron en Jona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *