Galapagos


Eindelijk is het moment daar! De eerste foto’s (220!), film en verhalen van DarwIny zijn zojuist op de site gezet en ik zou zeggen, pak er gerust een kop thee of koffie bij en ga er even voor zitten 🙂

Niet langer wachten maar hier verder lezen.’>


3 reacties op “Galapagos”

  1. Hoiii, Onwijs leuk om weer wat van je te horen en heel fijn dat je het weer naar je zin hebt. En voor de rest weinig woorden nodig het is gewoon geweldig, onwijs, prachtig, lief te gek.
    Nou veel plezier verder nog en geef zo’n zeehondje even een knuffel van me xxxx.

  2. Wauw, wauw, wauw en nog eens wauw. Wat ziet dat er allemaal te wauw uit. Ik kan me maar al te goed voorstellen dat je van de ene in de andere verbazing valt en dat dit heel wat met je doet. De dieren zo dichtbij je is bijna niet denkbaar en jij hebt het meegemaakt. Je droom is uitgekomen en ik ben blij om via de film te horen dat je er zo van onder de indruk bent. Top om te zien en lezen dat je zo geniet. Gelukkig heb je dan ook doorgezet en die jongen waarover ik het eerder had heeft dus helemaal gelijk. Dit is een onvergetelijke ervaring. Lieverd, geniet nog van je laatste 1 1/2 week want ineens gaat de tijd zo snel. Kus en liefs vanuit het zonnige Nederland.

  3. Super!!! Wij hadden alleen maar een klikklak cameraatje toen wij er waren.
    Hoe heb je die sally lightfoot crab´s kunnen fotograferen? Die zijn zo snel.
    Anyway. Geniet ervan! De herinnering aan Quito zal nu wel als sneeuw voor de zon verdwenen zijn hoop ik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *