Shoppen in Santa Cruz


Ien heeft de laatste dag op Santa Cruz haar draai helemaal gevonden. Strandje, taartje, visje, kappertje…je zou haast denken dat ze alweer thuis is 🙂

Ondertussen vult haar rugzak zich behoorlijk met souvenirs en maakt ze zich klaar voor San Christobal.

Meer toeristische details hier.

 ‘>


3 reacties op “Shoppen in Santa Cruz”

  1. Hoi Iny,

    Je ziet er hartstikke goed uit!!! Blijven schitterende fotoos. Geniet met volle teugen van alle belevenissen kunnen ze je nooit meer afpakken.

    Groet,
    Ron en Jona

  2. Hoi moppie

    je ziet er helemaal stralend uit. Gelukkig dat je er zo van geniet. Als ik naar de beelden kijk word ik al helemaal blij laat staan wat jij moet doormaken mmmm. Nou en gelukkig aan lekkere dingen ook geen gebrek hihi.
    Nog even volop genieten want over 5 dagen…….denk daar nog maar even niet aan.
    Dikke kus van ons.
    PS Mike leest het wel hoor maar mannen kunnen op de een of andere manier niet reageren…wat is dat toch met die kerels hihi.

  3. Hi skattie,

    Inderdaad! Wat een rare douche. Ik had eerst de foto’s bekeken en toen pas je verhaal gelezen. Toen ik de foto zag dacht ik dat het een soort van droogkap was. Hoe verzinnen ze het zeg. Wat een fantastische foto dat je aan het tafeltje zit met op de achtergrond de zeehonden/leeuwen. Ik zag zelfs een asbak op je tafel staan in de vorm van een schildpad of zoiets. Lieverd, wat is het toch heerlijk om te zien dat je zo geniet. Ik weet het zeker: ook de Galapagos komt op ons lijstje 🙂 Dit zijn zo van die dingen die je echt zelf moet ervaren!

    Kus, en door het tijdsverschil zullen we elkaar inderdaad niet meer voor je thuiskomst spreken. Ook omdat ik deze hele week ’s avonds niet thuis ben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *