Eindelijk echt vakantie


Beetje vliegen, beetje varen en vervolgens genieten van het prachtige eiland Ko-Tao inclusief strand en massage.

Koppel dit met verbazingwekkend goede en slechte service en je waant je geheel in Thailand 🙂

Het hele verhaal met foto’s vind je hier‘>


Eén reactie op “Eindelijk echt vakantie”

  1. Geweldig. Ik zie heel veel dezelfde foto’s dus weet ik precies wat je meemaakt 🙂 Die boot met die blauwe vloer, daar heb ik ook nog een foto van.
    Wat een drama in Vietnam en de Philippijnen. Wees een gewaarschuwd mens als de vreselijke storm richting Thailand komt. Be carefull schatje en hou goed de hurricane vluchtroutes in de gaten. Die borden staan na de ramp van 2004 overal hé!!! Ik ben blij dat je Ko Toa net zo ervaart als ik. Gelukkig daar ook dus nog geen Starbucks 🙂
    Kus van sis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *