Stichting AAP


Thailand blijft een land van uitersten. Zo sta je voor een habbekrats heerlijk te eten en zo ben je in een doorsnee badplaats a la Zandvoort met als negatieve uitzondering het kappen van jungle ten behoeve van betonbouw en ten koste van de plaatselijke apen populatie.

Time to move on…

Lees hier verder.’>


Eén reactie op “Stichting AAP”

  1. Het is toch jammer dat Thailand op sommige plekken zo aan het veranderen is, maar gelukkig zijn er nog wel de minder ontdekte plekjes 🙂
    Zo te zien geniet je goed van je vakantie en heb je doorlopend gezellig gezelschap. Dat is nog eens echt vakantie vieren. Ben benieuwd waar je naartoe gaat? We lezen het wel weer in je volgende verslag. Vanavond ga ik met je liefje eten. Gezellig met kaarslicht gaan we een roti nuttigen, hi hi! Kus van mij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *