Wat krijg je als je Connexxion en 6 flags kruist?


Jawel! Ien heeft de busrit naar Luang Prubang overleefd! Ondanks/dankzij het hagelnieuwe materiaal van de Laose Connexxion en de kwaliteit van de wegen waar de gemiddelde wegenbouwer een traantje bij weg zou pinken, is dit absoluut een ervaring die je niet mag missen. Sterker nog, bij het gemiddelde pretpark dien je fors in de buidel te tasten voor deze attractie.

Dit en meer kun je hier lezen.’>


5 reacties op “Wat krijg je als je Connexxion en 6 flags kruist?”

  1. Hi sisje,

    Wat ben ik blij om te lezen dat het donker in de straten is en dat het er uitgestorven is. Dit betekent dat er geen lallende Engelse zijn en het massatoerisme nog niet de overhand heeft. Wat super chil dat je een guesthouse bij de rivier hebt. Wel iets verder van de hoofdstraat maar wel een super plek. Wij konden daar destijds niets leuks vinden, alles was toen veel te duur. Grappig dat je in de straat werd afgezet waar ook het guesthouse lag waar wij sliepen. In die straat is ook de nachtmarkt. Zeker even bezoeken 🙂
    In LP was toen toch ook het kapstertje geweest waar je voor 1 dollar onbeperkt kon eten? Ben hier heel benieuwd naar! Enne….als je die bedelende meneer tegenkomt dan wel even op de foto zetten hoor voor ons, of zou hij inmiddels zijn overleden? Jo en Mike hadden hem toen ook al niet gezien. Nou liefie, geniet weer en voordat je verder trekt naar het Noorden hoop ik nog even te kunnen Skypen want volgens mij ben je daar wel afgesloten van de buitenwereld. Trust, xxx

  2. Hi Iny!!

    Wat leuk zeg dat je rond reist in Azie! Hoe lang ben je dat aan het doen? Echt super gaaf. En je verhalen lezen lekker weg, heb het af en toe ook wel uitgeschaterd, haha. Vooral de “Blooper van de Dag” vind ik leuk 😀 . Veel plezier nog tijdens de reis, ben benieuwd naar je volgende verslag! xx Irene (uit Dubai ;))

  3. Hoi Iny,

    Volgens mij was het echt tijd voor een massage na die busrit! Blijf doorgaan met die leuke reisverslagen! Ik zal morgen een uitgebreid mailtje naar je sturen.

    Veel liefs van Angelique

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *