Reisburo Koning & Koning


Je hebt reizen en reizen. De een gaat voor een volledig georganiseerde trip, de ander ziet wel waar hij uitkomt. Ien zit daar een beetje tussen in. Haar zus was zo lief om de hoofdlijnen uit te stippelen en Ien geeft daar in geheel eigen stijl haar invulling aan. Dit houdt wel in dat je dan ter plekke wel een en ander moet gaan regelen voor de lering en vermaak 🙂

Eindresultaat van vandaag is dat ze dan ook morgenochtend vroeg de hort op gaat en vrijdag pas weer boven water komt om alle nieuwe verwikkelingen met ons te delen.

Nieuwsgierig? Lees meer hier‘>


4 reacties op “Reisburo Koning & Koning”

  1. Zo alweer 11 dagen onderweg,lekker avontuurlijk,leest lekker weg,je verhaaltjes,ahahah.Ik blijf het volgen,geniet ervan.xx

  2. Wauw! Twee tours ga je maken, waanzinnig! Fijn ook dat je bij het guesthouse je backpack kunt achterlaten. Ben heel benieuwd waar de tours precies naar toe gaan. Ik lees niets over de drukte, of rust in LP. Hoe ervaar je dit schattige dorpje aan de Mekong? Wanneer sta je vroeg op voor de aalmoesronde? Leuk voor de foto’s.
    Precies vandaag over een maand vlieg ik naar je toe….Ook ik ga nu echt aftellen!

    Nog even complimenten aan GJ die elke dag een leuke introductie geeft over jouw verhaal. Chapeua GJ!

    Lieverd, enjoy en geniet van alles wat je gaat zien en mee maken.

    Kus van mij, en natuurlijk ook van Onno

  3. Lieve Iny, Wat vinden we je stoer en wat heb je het leuk. Het is echt geweldig om te lezen…we wilen ook.
    Maar wat een fijn ritje he met het bussie pffff. Wij hebben op die markt een dekbedovertrek gekocht o wat was het leuk en dan bij een koffie ten voor ons was dat het einde van die markt gingen we lekker internetten met een bakkie en mensen kijken…geweldig. En daar om het hoekje ha je dan een smal straatje waar je heel goedkoop en lekker kon eten. Een soort buffet en een bord vol voor een euro. O ik zie het zo weer voor me.
    Even een thuisfront berichtje…het gaat best redelijk en we gaan 19-1 voor 4 dagen naar Londen. Even lekker weg.
    En nog een toppertje we hebben tickets voor Zuid Afrika joe hoe we gaan 17-9 dus dan kan je ons weer volgen. Nou ga jij lekker genieten van al dat moois daar en ik verheug me al weer op je volgende verhaal.
    Kussie uit Hoofddorp.

  4. Heej Ientje,

    Leuk leuk leuk allemaal weer!!!! Jij krijgt nog afkickverschijnselen als je terug komt, niet meer elke dag massages en zo 😉 Of je moet GJ alvast voorbereiden hahaha.

    GENIET!

    Liefs!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *